Tuesday, April 7, 2009

Changing A Tail Light On The Vw Golf 2002

a bad omen in Istanbul ...

Omen ... " Observed appearance, produced by connection of thought or luck generating sayılabilirdi sinister. Pre-old cultures, the people who think the indications are expressed wishes of the gods, the gods to place communication on a regular basis, subject to rules was developing the teachings of the front sign. Preliminary signs targeted observed, recorded, and the logic basis for sınıflandırılıyordu was generated, ie, targeted questioning of the gods. "

*" Omen is based on the belief that the former Eastern civilizations as Babylon, and focuses on links between the two events. These links do not necessarily appear in the framework of kausalite-causality. Removing the belief that some phrases are signs all over the world can be found in the future. Omen individuals or relatively tevafuken zuhur eder ya da bilinçli bir arayış neticesinde kendini gösterir. Her şey bir omen olabilir; doğada görülen fenomenler (hava durumu, kuyruklu yıldızlar, hayvanların davranışları), belli insanlar ile rastlaşmalar veya zar oyununda çıkan sayılar gibi." *

Ominös (Alman.): meşum, uğursuz.


'Çiçeği burnunda' yeni NATO Genel Sekreteri Rasmussen BM teşkilatının İstanbul'da düzenlediği 'Medeniyetler ittifakı' başlıklı forum öncesi 'ufak bir kaza' geçirmiş. Ayrıntıları medyaya pek yansıtılmayan kazada Rasmussen'in omuzu çıktığı, acilen (narkoz altında) ameliyata alındığı ve 'heycanla beklenen' konuşmasını ancak bir kolu sargılı ve terleye terleye yapabildiği belirtiliyordu. Bazı haber kaynaklarına göre merdivenlerden yuvarlandığı söylenen Rasmussen, bazılarına göre ise banyoda kaymış.

Almanya'ın önde gelen haber dergilerinden Focus Türkiye kaynaklı internet haber sitelerinde "Allah kaydırdı" diye Rasmussen ile 'dalga geçildiğini' naklediyor...

Doğrusu, "geçmiş olsun" demek içimizden not coming. "Let her live," we say is more intimate and appropriate.

Turkey's "diplomatic success" or the general assembly of the NATO

pile Gul Rasmussen Rasmussen's veto of the 'conditional return to the' Turkey, the conditions at one of the anti-Islamic cartoons published in the territory of Rasmussen's apology for Muslims wills that the world press had found a wide echo.

vetosuyla Turkey 'tense' to the NATO meeting 'first responders' the U.S. president had come to Obama. Rose and Rasmussen ile iki saatlik bir özel görüşmeden sonra olay 'tatlıya bağlanmıştı'.

Türkiye'de ise 'istediğimizi aldık!' havasına girilmişti.

İstenilen şeyler arasında NATO toplantısının hemen ardından İstanbul'da tertiplenecek 'Medeniyetler ittifakı' forumunda, Rasmussen'in müslümanlardan özür dilemesiydi.

Rasmussen beklenen bu 'insanlık görevi'ni yerine getirmedi. Ve böylece daha üç gün evvel 'büyük iş başardık' pozlarıyla arz-ı endam eden Türk devlet ve diplomasi erkanına tam bir fiyasko yaşattı.

Focus magazine reported, the Erdogan Rasmussen's speech in the audience, "homurdayarak track" what noted. Big head who thinks politics can do

Merchant poor 'tragic-comic cases insanları'nın homeland ... Rasmussen

boldness 'natural' Not coming to Istanbul

an interview with the newspaper Politiken "excuses for the freedom of expression in Denmark!" Rasmussen, who said, 'civilized' Europeans 'freedom of expression' concept altında ve 'kültürler arası diyalog'dan ne anladıklarını bir daha izhar etmiş oldu. 'Ahlaki sınır tanımaz' Avrupa için bu yaklaşım elbette 'doğal' sayılmalı. Ve hemen ardından 'müslümanlar bizi niye sevmiyorlar?!' şeklinde 'sitem' etmeleri de bu hasta kafanın yansıması olarak okunmalı. Rasmussen'in şahsında Avrupa'nın yüzsüzlüğü bir daha tescil edilmiş oldu.

Aynı şekilde mevzu PKK'nın yayın organlarından RojTV'ye gelince "Eğer PKK ile doğrudan ilişkisi olduğu ortaya çıkarsa yasaklarız" diye kıvıran yine 'West ahlaksızlığının proto-types' Rasmussen.

Watch out, most recently in Germany RojTV banned on the grounds of being a PKK organization. And the PKK, both the U.S. and the EU has a List of terrorist organizations. This aspect of NATO's 'come görmemezlik'ten' other expression must be a natural tutarsızlık'ın.

Rasmussen for NATO 'best' does not exist!

, including Turkey, the NATO countries should be congratulated, "the armed branch of the postmodern sömürgeciliği'nin the most decent person in this organization 'head' for that. Indeed the more 'symbol yüklü' bir kişi bulunamazdı.

NATO'nun feci durumu ve kötü gidişatı malum. Somali'den Afganistan'a kadar geniş bir coğrafyada Batıcı hayat tarzını silah zoruyla ayakta tutmak için çabalıyor. 'Ayakta tutmak' diyoruz, çünkü taarruz gücü kalmamıştır. Batıcı hayat tarzı için artık yayılma olamaz. Bu çöküşün askeri alandaki resmi NATO'dur.

Obama'nın ABD başkanlığına seçilmesinde olduğu gibi, Rasmussen'in NATO genel sekreterliğine seçilmesi de 'yeni dönem' adı altında 'her şey daha iyi olacak' avuntusundan ibarettir. Batı'nın tek emeli bu şekilde 'el çabukluğu ile' hukuksuzluğunu, barbarlığını, katliamlarını ve çöküşünü ört bas etmektir. İlk bakışta bile 'çok ucuz oyunlar' bunlar. Ama Batı'nın 'başka oyunu' kalmadı.

NATO'nun 'yeni Afganistan stratejisi' bu çıkmaza dair en aktüel misal. Bir önceki (başarısız) stratejiden tek farkı daha çok asker sevk edilmesinden ibaret bir 'strateji'. Afganistan'a yönelik bu 'yeni strateji'ye dahil olmak üzere 'sivil kalkınmayı hızlandırma' vaadi ise büs bütün komedi. Western-led regime of capitalist finance and the economy 'in for a penny in for a penny' views, while the supply to which the money? Is the Dollar and the Euro pressing unrequited? According to the German press, thrown a masthead

'Bush's lover, fear of the Turks' the Rasmussen - 'Look at his master çırağını know' account - all these troubles, such as people standing in the körükleyecek. All those who care about your own health ominous tipden

recommend to stay away.


Algabal

0 comments:

Post a Comment